Programs for educators and students

{[proCtrl.search.role.join(', ') || filters[0].translated ]}
  • All
  • Oppilaille
  • Opettajille
  • Molemmille
{[proCtrl.search.grade_level.join(', ') || filters[1].translated ]}
  • Kaikki
  • Kielletty alle 12 v.
  • Yliopisto
  • Molemmille

Maailmanlaajuinen ammatillisen kehittymisen ohjelma opetusalan ammattilaisille, jotka haluavat hyödyntää Googlen teknologiaa opetuksessa mahdollisimman laaja-alaisesti.

Vieraile sivustolla
Sertifioitu innovaattori -ohjelma

Google RISE Awards -apurahat on tarkoitettu edistämään ja tukemaan ylimääräisten tietojenkäsittelykurssien järjestämistä toisen asteen opiskelijoille kaikkialla maailmassa.

Vieraile sivustolla
Google RISE Awards

Google Science Fair on maailmanlaajuinen kilpailu 13–18-vuotiaille. Opiskelijat lähettävät projektinsa verkossa ja heillä on mahdollisuus voittaa upeita palkintoja.

Vieraile sivustolla
Google Science Fair

CS4HS (Computer Science for High School) on vuosittain toteutettava apurahaohjelma, jonka tarkoituksena on edistää tietojenkäsittelyn opetusta maailmanlaajuisesti tarjoamalla materiaaleja ja resursseja hauskaan ja tehokkaaseen oppimiseen.

Vieraile sivustolla
Tietojenkäsittelyä lukiolaisille (CS4HS)

Google-ohjelma, joka pyrkii lisäämään toisen asteen opiskelijoiden mahdollisuuksia opiskella tietojenkäsittelyä iltapäiväkursseilla.

Vieraile sivustolla
CS First

Pre-university students ages 13 to 17 are invited to take part in Google Code-in, our global, online contest introducing teenagers to the world of open source.

Vieraile sivustolla
Google Code-in (GCI)

Maailmanlaajuinen ohjelmointikilpailu, jossa opiskelijat ja ammattilaiset ratkovat monimutkaisia, kierros kierrokselta vaikeutuvia algoritmitehtäviä.

Vieraile sivustolla
Code Jam

Google Summer of Code is a global program that offers stipends to university students for developing open source software over their summer break.

Vieraile sivustolla
Google Summer of Code (GSoC)

Tarjoaa korkeakouluopiskelijoille harvinaisen mahdollisuuden tutustua teknologia-alan liiketoiminnalliseen puoleen, uramahdollisuuksiin ja tärkeisiin verkostoihin.

Vieraile sivustolla
Teknologia ja liiketoiminta

Googlen apurahat on tarkoitettu taloudelliseksi tueksi vähävaraisille opiskelijoille, jotka tähtäävät tulevaisuuden tietotekniikka- ja teknologia-alan johtajiksi.

Vieraile sivustolla
Opiskelija-apurahat

Muutamme tapaa, jolla miljardit käyttäjät käsittelevät tietoa, harjoittavat liiketoimintaa ja pitävät yhteyttä toisiinsa. Liity meihin, niin pääset tekemään merkittäviä asioita.

Vieraile sivustolla
Googlen avoimet työpaikat ja opiskelijaharjoittelu

Google.org investoi vuosittain miljoonia dollareita yrityksiin, jotka tuovat tietokoneohjelmistot kaikkien ulottuville, kuten Girls Who Code, Code2040 ja Code.org.

Vieraile sivustolla
Google.org

Laskennalliseen ajatteluun kuuluu ongelmanratkaisutaitoja ja muita ohjelmistoinsinöörien tarvitsemia tekniikoita, joita hyödynnetään käyttämiesi sovellusten, kuten hakukoneen, sähköpostin ja karttaohjelmien kirjoittamiseen.

Vieraile sivustolla
Laskennallinen ajattelu

Hash Code on Googlen järjestämä ohjelmointikilpailu tiimeille. Kokoa tiimi ja valitse ohjelmointikieli. Me valitsemme ratkaistavaksenne suunnitteluhaasteen todellisesta elämästä. Tartu tilaisuuteen!

Vieraile sivustolla
Hash Code

Kolmipäiväinen kesäleiri yliopisto-opiskelijoille, joita kiinnostaa ura mainosmyynnissä tai markkinoinnissa.

Vieraile sivustolla
AdCamp
Your search has returned no results. Please revise your search criteria and search again.