Uudista opetuksesi Google Classroomilla

Google Classroomin käyttö sujuvoittaa tehtäviä, helpottaa yhteistyötä ja tukee saumatonta yhteydenpitoa, joiden ansiosta opettaminen on entistä tuottavampaa ja mielekkäämpää.

Kirjaudu sisään

Edut koulullesi

Google Classroomin avulla opettajat voivat luoda kursseja, jakaa tehtäviä ja lähettää palautetta. Kaikki on samassa paikassa, ja työskentely on nopeaa, paperitonta ja helppoa.

cloud_done

Helppo

Opettajat voivat määrittää Classroomin muutamassa minuutissa. Classroomin avulla he voivat hallinnoida tehtäviä ja pitää yhteyttä oppilaihin ja heidän huoltajiinsa helposti yhdestä paikasta.

attach_money

Edullinen

Google Classroom on oppilaitoksille ilmainen. Se sisältää luokkansa parhaan tietoturvan ilman lisäkustannuksia.

build

Joustava

Opettajat ja oppilaat voivat tehdä töitä millä tahansa laitteella missä ja milloin tahansa. Classroom integroituu saumattomasti muihin Google-työkaluihin, ja opettajien on helppo päivittää opetussuunnitelmansa integroitujen opetussovellusten avulla.

trending_up

Tuloksellinen

Opettajat voivat antaa välitöntä palautetta ja parantaa oppimistuloksia seuraamalla oppilaiden edistystä yksilöllisesti. Classroom helpottaa opettajien aikataulua, jolloin he voivat keskittyä siihen, minkä parhaiten osaavat: opettamiseen.


Määritä Google Classroom helposti ja nopeasti

Aloita määritys

Aloita määritys

Kirjaudu sisään. Luo kurssi. Kutsu oppilaat.

Katso video

Anna ja arvostele tehtäviä

Anna ja arvostele tehtäviä

Luo tehtäviä. Lisää materiaalia. Lähetä palautetta ja arvosanoja.

Katso video

Sovellukset, jotka toimivat Classroomin kanssa #withClassroom

Sadat ulkoiset sovellukset toimivat Classroomin kanssa. Nämä integroinnit säästävät opettajien ja oppilaiden aikaa, ja niiden ansiosta tietojen jakaminen Classroomin ja luokan suosikkisovellusten välillä on saumatonta.

Tutustu sovelluksiin

Lataa Google Classroom ‑mobiilisovellus

Get it on Google Play Download on the App Store

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.