Georgetownin yliopisto yhdistää yhteisön kampuksella ja sen ulkopuolella

Haaste

Georgetownin IT-järjestelmä oli hajanainen ja päivityksen tarpeessa. Opiskelijat, opettajat ja henkilökunta kokivat usein, että tekniikka oli pikemminkin haitaksi kuin hyödyksi. Heillä oli käytössään useita (vanhentuneita) työkaluja niin kalentereille, sähköpostille kuin tiedostojen tallentamiseenkin. Kokousten aikatauluttaminen, tietojen jakaminen ja yhdessä työskenteleminen oli vaikeaa.

"Käytimme ennen kaikki resurssimme varmistaaksemme, että asiat sujuivat. Siksi meillä ei ollut aikaa kehittää parempia ominaisuuksia. Nyt asiat toimivat helposti!"

Marty Johnson, yrityspalveluiden johtaja, henkilöllisyys ja yhteiskäyttö

Ratkaisu

G Suite for Educationin avulla yliopisto pääsi eroon vanhentuneista järjestelmistä, mikä säästi sekä rahaa että IT-resursseja. Georgetown tarjoaa nyt helppokäyttöisen ja yhtenäisen paketin, joka sisältää sähköpostin, tallennustilan, kalenterin, tiedostojen jakamisen ja yhteiskäyttötyökalut. Lisäksi kaikille alumneille annetaan elinikäinen Google-tili, jotta he voivat pitää yhteyttä yhteisöön jatkossakin.

Organisaatioprofiili

Vuonna 1789 perustettu Georgetownin yliopisto sijaitsee Washington DC:ssä, ja se on Yhdysvaltojen vanhin katolinen korkeakoulu. Opiskelijat ja opettajat edustavat erilaisia taustoja, uskontoja ja kulttuureja. Georgetown toteuttaa mottoaan, "Ultraque Unum" ("molemmat yhdeksi"), kannustamalla opiskelijoita johtotehtäviin muiden palveluksessa.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.