Brooklyn Prospectin charter-koulun oppilaat ratkaisevat maailmanlaajuisia ongelmia Google for Education ‑työkalujen avulla

Haaste

Brooklyn Prospectin charter-koulussa haluttiin antaa yhteiskunnallisesti valveutuneelle oppilaskunnalle mahdollisuus käyttää Internetiä ja pilvipalveluja maailmanlaajuisten ongelmien tutkimista ja yhteistyöllä ratkaisemista varten. Tekniikkaan myönteisesti suhtautuvan oppilaitoksen BYOD-ohjelman mukaisesti oppilaat ja henkilökunta saavat valita, millä laitteilla mieluiten työskentelevät. Laitteiden kirjon vuoksi oppilaitos etsi teknistä ratkaisua, joka toimii eri laitteilla. Tiedekunta halusi myös tarjota opettajille enemmän ammatillisia kehittämisresursseja.

"Oppilaat ovat innoissaan teknologiasta. Se motivoi heitä jatkamaan yhä pidemmälle."

Tyra Frederick, Brooklyn Prospectin charter-koulu, Opetusteknologiakoordinaattori ja lukion englannin opettaja

Ratkaisu

G Suite for Education, Chromebookit ja Google Classroom otettiin Brooklyn Prospectin charter-koulun oppilaiden ja opettajien käyttöön. "Ratkaisu on saanut tiedekunnassa laajan hyväksynnän. Opettajat ja henkilökunta ovat käyttäneet Gmailia alusta lähtien, ja he jakavat tietoa ja tekevät yhteistyötä aktiivisesti G Suite for Educationin avulla", kertoo Tyra Frederick, Brooklyn Prospectin charter-koulun opetustekniikan kouluttaja ja lukion englanninopettaja.

Organisaatioprofiili

Brooklyn Prospectissa opetetaan oppilaita päiväkoti-ikäisistä lukiolaisiin. Se on tuhannen oppilaan ja 200 opettajan ja henkilökunnan jäsenen koulu, joka sijaitsee New York Cityn vilkkaassa, kirjavassa Brooklynin kaupunginosassa. Kansainvälisen International Baccalaureate ‑koulun opetussuunnitelma keskittyy voimakkaasti oppijoiden luovuuden ja kansainvälisyyden kehittämiseen. Sen päämääränä on valmistella oppilaista maailmankansalaisia haastamalla heidät projektipohjaisella oppimisella, jossa keskitytään ongelmanratkaisuun kriittisen ajattelun kautta.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.