Arizona State sai G Suiten käyttövalmiiksi alle kahdessa viikossa

Haaste

Arizona State Universityn (ASU) tekniikkaosaston mielestä IT-henkilökunnalta kului liikaa aikaa ohjelmistojen ja laitteistojen virheenkorjauksiin, päivityksiin ja ylläpitoon. Se oli turhauttavaa, koska järjestelmät eivät täysin vastanneet yliopiston tarpeita. Kulut kasvoivat jatkuvasti, sillä yliopiston oli käytettävä lisää rahaa roskapostisuodattimiin, virusturvaan ja lisätallennustilaan. Käyttäjät haluttiin siirtää kokonaan uuteen järjestelmään sujuvalla ja kustannustehokkaalla tavalla.

"G Suite for Educationin avulla Arizonan osavaltionyliopistosta tulee joustava korkeakoulu, jossa opiskelijat saavat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen tekniikan avulla."

Kari Barlow, Yliopiston teknologiatoimisto, Apulaisvarajohtaja

Ratkaisu

Useista sähköpostijärjestelmän laitteisto- ja ohjelmistokokoonpanovaihtoehdoista ASU valitsi G Suite for Educationin (silloiselta nimeltään Google Apps for Education). Siirtyminen kävi saumattomasti alle kahdessa viikossa ja alensi hallinnointikustannuksia merkittävästi. Pelkästään sähköpostijärjestelmän vuosittaiset säästöt olivat yli 350 000 $. Uusi järjestelmä on turvallinen ja helppokäyttöinen ja sen ylläpito yksinkertaista, mikä vapautti arvokkaita IT-resursseja luoviin teknisiin projekteihin.

Organisaatioprofiili

Arizona State University (ASU) on opiskelijamäärältään Yhdysvaltojen suurin julkisrahoitteinen yliopisto. Vuonna 2006 ASU antoi G Suite for Educationin yliopiston 65 000 opiskelijan käyttöön. Uuden järjestelmän määrittäminen ja käyttöönotto sekä integrointi yliopiston omaan kertakirjautumis- ja käyttäjien hallintajärjestelmään kesti alle kaksi viikkoa. Koko muu yhteisö, mukaan lukien tiedekunta, henkilökunta ja alumnit, oli siirretty G Suiteen vuoden sisällä.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.