Bloomingtonin kouluissa uudistetaan oppimista G Suiten ja Chromebookien avulla

Haaste

Bloomingtonin julkisissa kouluissa haluttiin tuoda kaikki oppilaat kestävään 1:1-ympäristöön, jotta nämä voisivat menestyä tulevaisuudessa. BPS:ssä pyrittiin myös parantamaan oppimistuloksia eriyttävän opetuksen ja suuremman oppimisresurssivarannon avulla. G Suite for Education otettiin kokeilukäyttöön vuonna 2009, ja muitakin opettajia rohkaistiin käyttämään sitä. Muutos eteni omalla painollaan, ja pian koulupiirissä nähtiin tarve ottaa käyttöön lisää tekniikkaa koko koulupiirin laajuisesti.

"Osasyynä 1:1-ympäristöön siirtymisessä on yhtäläisten mahdollisuuksien tarjoaminen, jotta kaikilla on yhtä laaja pääsy oppimistyökaluihin."

Sean Beaveron, Bloomingtonin julkiset koulut, teknologiakoordinaattori

Ratkaisu

G Suite for Educationin käyttöönoton jälkeen BPS:ssä alettiin käyttää koulun tietokoneita (ns. 1:1-ympäristö). Vuonna 2013 BPS:ssä lanseerattiin uusi, Chromebookeihin perustuva tekniikkasuunnitelma. 1:1-ympäristössä oppilaista tulee sisällöntuottajia ja he tekevät enemmän yhteistyötä. Järjestelmästä on ollut hyötyä myös opettajille, jotka voivat tarjota entistä monipuolisempaa opetusta: jotkut opettajat loivat Google Sitesilla kirjablogeja, joihin oppilaat voivat kirjoittaa lukemastaan ja jakaa sisältöä eri sivustoihin ja jopa toisten koulujen kanssa. Chromebookien ja G Suiten avulla opettajat voivat tarjota oppilaille entistä käytännönläheisempää ja joustavampaa opetusta sekä työkaluja oppimiseen ja yhteistyöhön.

"Yksinkertaisten työkalujen ansiosta opettajille jää enemmän aikaa varsinaiseen opetustyöhön."

Katrina Mezera, Bloomingtonin julkiset koulut, teknologiaprojektin koordinaattori

Organisaatioprofiili

Bloomingtonin kaupunki sijaitsee Minnesotan osavaltiossa lähellä Minneapolista, ja sen 19 julkisessa koulussa opiskelee taustoiltaan erilaisia oppilaita. Bloomingtonin julkisten koulujen (BPS) tavoitteena on kehittää kaikkien oppilaiden kykyä menestyä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Koulujen oppimismallit ovat joustavia, oppimisympäristössä on käytössä paljon tekniikkaa ja paikallisten yhteisöjen kanssa tehdään yhteistyötä. Näiden keinojen avulla koulut antavat oppilaille nykyajan edellyttämiä taitoja ja intohimon oppimiseen.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.