Canberran julkisrahoitteiset oppilaitokset innostavat oppilaita G Suite for Educationin ja Chromebookien avulla – "Oppimaan paikasta riippumatta!"

Haaste

Australian pääkaupunkiterritorion koulutoimialalla haluttiin rakentaa vahva teknologiainfrastruktuuri tehostamaan oppimista koko koulupiirin alueella. Tätä varten koulutoimi yhdisti kaikki Canberran julkisrahoitteiset oppilaitokset yhteen keskitettyyn verkkoon laajakaistayhteydellä. Käytössä oleva oppimisen hallintajärjestelmä oli kuitenkin vaikeaselkoinen eikä skaalautunut mobiililaitteisiin, ja monet koulujen kannettavista tietokoneista olivat hitaita ja vanhanaikaisia. Tarvittiin uusi oppimisen hallintajärjestelmä sekä nopeita ja helppokäyttöisiä tietokoneita, jotka innostaisivat oppilaita opiskelemaan yhdessä niin koulussa, kotona kuin missä tahansa muuallakin, aina tarpeen mukaan.

"Chromebookit ja G Suite ovat auttaneet meitä yksinkertaistamaan teknologiaa, joten opettajamme voivat keskittyä kaikkein tärkeimpään: laadukkaan opetuksen tarjoamiseen kaikille oppilaille joka päivä."

Dan Bray, Australian pääkaupunkiterritorion koulutoimen alue, Ohjelmajohtaja, verkko-opetus

Ratkaisu

Vuonna 2014 koulutoimen alueella kokeiltiin G Suitea ja Chromebookeja neljässä ala- ja yläkoulussa. G Suite osoittautui helppokäyttöiseksi sekä opettajien että oppilaiden näkökulmasta, ja Chromebookit olivat edullisia ja toimivat hyvin koulupiirin langattomassa järjestelmässä. Kokeilu onnistui, ja niin oppilaat, vanhemmat kuin huoltajatkin ottivat uudenlaiset oppimismahdollisuudet ilolla vastaan. Nykyään G Suite ja Chromebookit ovat käytössä koko koulupiirin alueella. Oppilaat tekevät innolla yhteistyötä turvallisessa sähköisessä oppimisympäristössä – ja voivat oppia olinpaikastaan riippumatta.

Organisaatioprofiili

Australian pääkaupunkiterritorion koulutoimen alueella on 45 000 oppilasta ja 87 oppilaitosta, jotka muodostavat Canberran julkisrahoitteisten oppilaitosten kokonaisuuden. Oppilaitosten tavoitteena on tarjota kaikille oppilailleen tekniikkaa, joka mahdollistaa nykypäivänä vaadittavien taitojen oppimisen. Tähän tavoitteeseen pääsemiseksi koulutoimessa käynnistettiin koko koulupiirin kattava digitaalikouluohjelma, jonka oppilaita kannustava motto on "Oppimaan paikasta riippumatta!"

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.