Chicago Public Schools tekee oppimisesta entistä vuorovaikutteisempaa G Suite for Educationin avulla

Haaste

Chicago Public Schoolsilla oli aiemmin kaksi sähköpostijärjestelmää, yksi oppilaille ja toinen opettajille. IT-tiimiltä kului paljon aikaa ja resursseja näiden erillisten järjestelmien hallinnoimiseen. Koulut halusivat ottaa käyttöön yhden pilvipohjaisen sähköpostijärjestelmän, jota sekä oppilaat että opettajat voisivat käyttää. CPS halusi lisäksi edistää oppilaiden ja opettajien välistä yhteistyötä.

"Kerromme oppilaille, että opiskelu ei ole yksin puurtamista vaan tiimityötä. He oppivat soveltamaan oppimaansa myös luokkahuoneen ulkopuolella, tottuvat hyödyntämään tekniikkaa ja kehittävät samalla myös kriittisen ajattelun taitojaan."

Margaret Hahn, Teknologiaan liittyvästä muutosjohtamisesta vastaava johtaja

Ratkaisu

Koulut valitsivat Gmailin koko koulupiirin sähköpostijärjestelmäksi. G Suite for Education otettiin käyttöön syyskuussa 2012, minkä ansiosta 330 000 tilin hallinnointi on nykyään helppoa. Sähköpostit ja dokumentit tallennetaan pilveen, joten huolta tallennustilan loppumisesta ei ole. Tähän mennessä koulut ovat tallentaneet Google Driveen jo 26 miljoonaa tiedostoa. Google Classroomin CPS otti käyttöön lukuvuoden 2015–2016 alussa.

Organisaatioprofiili

Chicago Public Schools (CPS) ‑koulupiirin kouluissa on noin 400 000 oppilasta ja yli 40 000 työntekijää. Se on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin koulupiiri, ja siihen kuuluu 484 peruskoulua ja 176 lukiota. Koulupiirin tavoitteena on tarjota kaikille Chicagon lapsille korkealaatuista koulutusta opettamalla heitä muun muassa ajattelemaan kriittisesti, vaikuttamaan ympäröivään yhteiskuntaan sekä innovoimaan.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.