Innovatiivinen Clarkstown Centralin koulupiiri auttoi Googlea kehittämään uusimman tuotteensa, Classroomin

Haaste

Työskentely vaivalloisten ja kalliiden ohjelmien ja laitteiden kanssa uuvutti Clarkstown Centralin koulupiirin opettajat. Opetusteknologiatiimi ja koko muukin henkilökunta tarvitsi opetuksen hallinnointiin yksinkertaisen ja helppokäyttöisen ratkaisun.

"Opettajat voivat antaa oppilaille tehtävät silmänräpäyksessä, jolloin tärkeimpään eli oppimiseen jää enemmän aikaa."

Paul Lepore, Felix Festan yläkoulu, 8. luokan yhteiskuntaopin opettaja

Ratkaisu

Käytettyään Google Classroomia muutamia kuukausia opettajat ja IT-tiimi totesivat sen kaksi tärkeintä etua: oppilaat osallistuivat enemmän ja kurssien organisointi oli helpompaa ja tehokkaampaa. Google Classroom piti oppilaiden tehtävät järjestyksessä ja tarjosi kaivatut työkalut yhteistyöhön, minkä lisäksi sen käyttö ja jakaminen oppilaille osoittautui helpoksi.

Organisaatioprofiili

New Yorkin eteläosassa sijaitseva Clarkstown Centralin koulupiiri tarjoaa opetusta noin 8 600 oppilaalle. Clarkstown on ylpeä ylläpitämästään pienen koulun ilmapiiristä, osallistavasta yhteisöstä ja yksilöllisestä opetuksesta. Koulupiirissä on kymmenen ala-astetta, yksi yläaste, kaksi lukiota sekä yksi perus- ja keskiasteen vaihtoehtoinen koulutuskeskus. Koulupiiri tarjoaa oppilailleen innovatiivisia ohjelmia verkkoteknologian avulla, ja se oli ensimmäisten joukossa ottamassa käyttöön G Suite for Educationin kuten myös monia muita innovatiivisia työkaluja. Myös tiukkojen budjettien aikana koulupiiri on löytänyt tapoja hankkia oikeat työkalut oppilailleen ja henkilökunnalleen.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.