Chromebookeja Columbuksen osavaltion yliopiston Simon Schwob Memorial ‑kirjastossa

Haaste

Columbuksen osavaltion yliopisto alkoi kehittää ympäristöään mobiili- ja Wi-Fi-käyttöystävällisempään suuntaan. Tämän vuoksi yliopisto halusi hankkia kirjastoon kannettavia tietokoneita opiskelijoiden käyttöön. Kannettavilta toivottiin kustannustehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä sekä pitkää akunkestoa.

"Opiskelijat hakevat Chromebookeja lainaan kirjastosta jatkuvasti. He pitävät Chromebookien helppokäyttöisyydestä ja keveydestä."

Jackie Radebaugh, Informaatiotutkimuksen apulaisprofessori

Ratkaisu

Vuonna 2008 Columbuksen osavaltion yliopistossa otettiin käyttöön G Suite for Education, ja kaikkiin yliopiston kuljetusvälineisiin ja kampusalueille asennettin Wi-Fi. Sen jälkeen yliopisto alkoi kehittää Simon Schwob Memorial Library ‑kirjastoa. Uusien tietokonetilojen rakentamisen sijasta yliopiston kirjastoon hankittiin vuonna 2012 40 Chromebookia. Nyt opiskelijat voivat lainata Chromebookin enintään kolmeksi tunniksi ja tarkistaa sähköpostinsa Gmailista, hakea tietoa verkosta ja tehdä paljon muuta. He voivat myös ottaa koneen oppitunnille sekä tehdä kurssiprojekteja yhdessä ja keskustella tehtävistä Google Docsissa. Lainatun Chromebookin tila nollautuu sammutettaessa, niin että se on valmis seuraavaa käyttäjää varten.

Organisaatioprofiili

Columbuksen osavaltion yliopisto perustettiin vuonna 1958, ja se sijaitsee Columbuksessa, Georgian osavaltiossa. Yliopisto tarjoaa muun muassa ainutlaatuisia taiteen, kasvatuksen ja liiketalouden koulutusohjelmia, jotka valmistavat opiskelijoita menestykseen yhä globaalimmassa ympäristössä.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.