Del Mar Unionissa oppilaiden kirjoitustaidot paranivat merkittävästi

Haaste

Kehitettyään opettajien kanssa tehokkaampia tapoja opettaa kirjoittamista Del Marin johtotiimi ymmärsi, että heidän tulisi tarjota oppilaille omat kannettavat tietokoneet harjoittelua varten. Del Marissa noudatetaan koko Yhdysvallat kattavaa uutta opetussuunnitelmaa, joka painottaa tekniikan käyttöä kriittisen ajattelun, viestinnän, yhteistyön ja luovuuden oppimisessa. Johtotiimi halusi muuttaa opetusmenetelmiä perinpohjaisesti.

"Chromebookien ja G Suiten käyttö on todella auttanut oppilaitamme. Käyttöönoton jälkeen kaksinkertainen määrä oppilaita sai erittäin hyvän arvosanan osavaltion kirjoituskokeista."

Stephanie Sullins, Del Mar Unionin koulupiiri, Opettaja

Ratkaisu

G Suite for Educationin helppokäyttöisyys vaikutti suuresti siihen, että Del Marissa päädyttiin Chromebookeihin. Kun useita tabletteja ja tietokoneita oli testattu, Del Marissa todettiin käytännöllisten ja edullisten Googlen Chromebookien soveltuvan parhaiten koulun tavoitteisiin.

Organisaatioprofiili

Kalifornian San Diegossa sijaitsevassa Del Mar Unionin koulupiirissä opiskelee 4 400 oppilasta kahdeksassa oppilaitoksessa. Oppilaat tulevat hyvin monenlaisista taustoista, mutta piirillä on hyvät oppimistulokset: API (academic performance index) ‑indikaattori on piirikunnan paras ja Kalifornian kolmanneksi paras. Del Marissa on sitouduttu antamaan oppilaille valmiudet menestyä vaativan opetussuunnitelman suorittamisessa, minkä lisäksi oppilaita autetaan valmistautumaan nykyaikaiseen työelämään keskittyen kirjoittamisen, esiintymisen ja yhteistyön oppimisen taitoihin.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.