Leen piirikunnan kouluissa Googlen ratkaisuja käytetään oppimisen yksilöllistämiseen

Haaste

Floridan osavaltio on digitaalisen oppimisen kehityksen kärjessä, ja se kannustaa kouluja siirtymään paperin käytöstä digitaaliseen opetukseen. Osavaltiossa sijaitsevan Leen piirikunnan koulupiiri tarvitsi tekniikkaa, jonka avulla oppilaat voivat käyttää digitaalisia oppikirjoja, tehdä tehtäviä digitaalisesti ja hakea tietoa verkosta. Lisäksi opettajien käyttöön haluttiin antaa työkaluja, joiden avulla he voivat käyttää tunneilla videoita, interaktiivisia toimintoja ja jaettuja dokumentteja ilman lisäkustannuksia.

"G Suite for Education vaikuttaa opettajien opetustapaan, koska he näkevät nopeasti oppilaiden ongelmakohdat ja voivat muokata opetusmateriaalia tarpeen mukaan."

Dwayne Alton, Leen piirikunnan koulupiiri, IT-tuen johtaja

Ratkaisu

Vuosi sitten Leen piirikunnan koulupiirissä aloitettiin G Suite for Educationin kokeilu, ja samalla otettiin käyttöön 2 000 Chromebookia. Nyt G Suite ja Google Classroom ovat käytössä koko koulupiirissä, ja peruskoulun ylimmillä luokilla on 18 000 Chromebookia. G Suitea aikaisemmin käyttäneet opettajat ohjasivat muita ja kertoivat kokeiluvaiheessa oppimistaan parhaista käytännöistä. G Suite, Classroom ja Chromebookit saatiin koulupiirin käyttöön ilman rahoituksen tai teknisen tuen lisätarvetta.

Organisaatioprofiili

Leen piirikunnan koulupiiri sijaitsee Floridan lounaisrannikolla, ja sen kouluissa on 94 000 oppilasta ja 12 000 henkilökunnan jäsentä. Koulupiiriin kuuluu 120 oppilaitosta: 60 peruskoulua, 13 lukiota sekä useita erityis- ja charter-kouluja. Koulupiirin tavoitteena on kannustaa jokaista oppilasta hyödyntämään kykyjään parhaalla mahdollisella tavalla.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.