University of Michigan yhdistää 19 koulua yhteistyökulttuurin piiriin G Suite for Educationilla

Haaste

Michiganin yliopiston laitokset ja tiedekunnat toimivat itsenäisinä akateemisina yksiköinä, joilla oli käytössä useita päällekkäisiä ja yhteensopimattomia teknisiä järjestelmiä. Yliopiston IT-tiimi tarttui tilaisuuteen yksinkertaistaa teknisiä palveluja ja ottaa käyttöön yhteistyötä edistävä sähköposti-, kalenteri- ja dokumentinhallintajärjestelmä.

"G Suite for Educationin käyttöönotto oli valtava helpotus. Aikaisemmin oppilaiden ja opettajien oli vaikea pitää tietonsa synkronoituina. Vastaani ei vielä ole tullut toista työkalupakettia, jossa olisi yhtä monipuoliset ominaisuudet kuin G Suitessa."

Jeff Ringenberg, opettaja, sähkö- ja tietotekniikan laitos

Ratkaisu

Kun University of Michiganissa alettiin suunnitella vaihtoa toiseen järjestelmään, IT-tiimi huomasi, että 40–50 prosenttia yliopiston verkkotunnukseen lähetetyistä sähköposteista lähetettiin edelleen Gmailiin. Useilta opettajilta, oppilailta ja henkilökunnan jäseniltä kysyttiin mielipidettä, ja syksyllä 2011 yliopisto päätti siirtyä käyttämään G Suite for Educationin sähköposti-, kalenteri- ja dokumenttijärjestelmää. Se otettiin käyttöön koko yliopiston alueella lääketieteen kampusta lukuun ottamatta.

Organisaatioprofiili

Ann Arborissa sijaitseva Michiganin yliopisto (tunnetaan nimellä Michigan) perustettiin vuonna 1817. Maailman parhaiden yliopistojen rankinglistan (QS World University Rankings®) mukaan se oli lukuvuonna 2014‒2015 Yhdysvaltojen paras julkinen tutkimuslaitos. Yliopistossa voi valita 260 tutkintovaihtoehdosta, joita voi opiskella 19 laitoksessa tai tiedekunnassa. Opiskelijoita ja jatko-opiskelijoita on yhteensä 43 000 ja henkilökunnan jäseniä 6 800. Yliopistossa otetaan erityisesti huomioon opiskelijoiden erilaisuus, ja sen mottona on tarjota tavallisille ihmisille tavallisuudesta poikkeavaa koulutusta.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.