G Suite otetaan käyttöön University of Minnesotassa – arvioidut vuosisäästöt 2‒3 miljoonaa dollaria

Haaste

University of Minnesotan IT-henkilöstö oli väsynyt ylläpitämään useita työkaluja, joita yliopiston opiskelijat ja henkilökunta käyttivät yhteydenpitoon. Yliopistoon tarvittiin yhtenäinen järjestelmä, joka toimisi useilla eri alustoilla ja joka tukisi koko kampusyhteisöä.

"G Suiten myötä olemme saaneet käyttöömme Googlen älykkäät ratkaisut ja näkemykset. Olemme päässeet myös osaksi laajaa G Suite ‑yhteisöä, joka auttaa meitä päivittämään viestintä- ja yhteistyöratkaisujamme jatkuvasti – eikä tämä innovointi aiheuta meille lisäkustannuksia."

Bernard Gulachek, Minnesotan yliopisto, vanhempi teknologiajohtaja

Ratkaisu

IT-tiimi teki ratkaisunsa, kun G Suitea käytti omaehtoisesti jo yli 3 000 opiskelijaa ja henkilökunnan jäsentä. Sen sijaan, että opiskelijat olisi pakotettu ottamaan käyttöön jokin muu järjestelmä, IT-tiimi alkoi siirtää toimintoja useista eri palveluista yhtenäiseen ja integroituun Googlen viesti- ja yhteistyöratkaisuun. Opettajat ja muu henkilökunta alkoivat siirtyä Google for Educationin käyttöön. Gmailin lisäksi oppilaitos käyttää Google Sitesia tutkimusmateriaalien kokoamiseen ja jakamiseen verkossa, Google Kalenteria ryhmien kalenteriratkaisuna, Google Talkia pikaviestikeskusteluihin ja Google Docsia dokumenttien muokkaamiseen yhteistyönä – kaikki ominaisuudet on integroitu yhteen, helppokäyttöiseen ratkaisuun.

Organisaatioprofiili

Vuonna 1851 perustettu University of Minnesota on julkisrahoitteinen tutkimusyliopisto, jolla on pääkampukset Minneapolisissa ja St. Paulissa sekä neljä muuta kampusta eri puolilla osavaltiota. Yliopiston pääkampuksen opiskelijamäärä on Yhdysvaltojen neljänneksi suurin: opiskelijoita on yhteensä 67 000, opettajia ja muuta henkilökuntaa 17 500 ja alumneja 400 000.

Käytetyt tuotteet

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.