Warwickshire College Groupin kansainväliset asiantuntijat tuodaan opetustilaan Google for Educationin avulla

Haaste

Kaksi vuotta sitten WCG:n opiskelijoilla oli G Suiten käyttöoikeudet, mutta opettajilla oli käytössään vain Gmail. Yli 15 500 opiskelijasta alle 200 käytti Google Drivea, pääosin siksi, että opettajilla ei ollut G Suiten käyttöoikeuksia, eivätkä he siksi kannustaneet opiskelijoita käyttämään sitä. "Meillä oli sovellusten Rolls-Royce, mutta opettajat eivät osanneet auttaa opiskelijoita G Suiten käytössä eivätkä hyödyntää sen mahdollisuuksia”, sanoo Yousef Fouda, WCG:n teknologiajohtaja. Opettajat olivat tyytyväisiä Microsoft Officen ja Outlookin käyttöön, joten he eivät edes harkinneet järjestelmien vaihtamista. Fouda näki mahdollisuuden tekniikan käytön tehostamiseen, millä voitaisiin säästää opettajien aikaa ja tarjota opiskelijoille yhteistyötä korostava oppimiskokemus.

"Classroom-sovellus on mullistanut oppimisen: opiskelijat voivat opiskella paikasta riippumatta."

Paul Rabone, Warwickshire College Group, sähkörakentamisen ja rugbyn opettaja

Ratkaisu

Fouda keksi nopeasti, miten hän voisi luoda tekniikkaa hyödyntävän ekosysteemin: hän antoi G Suite for Educationin opettajien käyttöön, toi Google Classroomin kaikille kampuksille ja otti Chromebookit opettajien ja opiskelijoiden käyttöön. Koska opiskelijat käyttivät G Suite for Educationia entuudestaan ja opettajat tunsivat jo Gmailin, ratkaisulla saavutettiin WCG:n tavoite eli ottaa käyttöön tekniikka, jonka avulla opiskelijat ja opettajat voivat pitää yhteyttä, työskennellä ja jakaa tietoa. Google Hangoutsin, Driven ja Google+:n käyttö sopii täysin näihin tavoitteisiin. G Suite for Educationin käyttö kasvoi nopeasti ja luonnollisesti kaikilla kampuksilla. Fouda antoi G Suite for Educationin noin 100 opettajalle, ja he vuorostaan innostivat 600 muuta opettajaa ottamaan tekniikan käyttöönsä. Nyt 4 000 opiskelijaa ja opettajaa käyttää G Suitea aktiivisesti joka päivä. Määrä on kasvanut huimasti kahden vuoden takaisesta 200 opiskelijasta.

Organisaatioprofiili

Midlandsin alueella Isossa-Britanniassa sijaitseva Warwickshire College Group (WCG) tarjoaa kaksivuotisen koulutuksen lukiosta valmistuneille, ennen kuin he päättävät, mitä he haluavat lukea yliopistossa. Noin 1 700 henkilökunnan jäsentä työllistävän oppilaitoksen kuudella kampuksella opiskelee yli 15 500 opiskelijaa. WCG:n tavoitteena on rohkaista opiskelijoita kehittymään innovatiivisiksi ja yrittäjähenkisiksi.

Lataa

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.