Oppimismahdollisuudet kaikkien ulottuville

Mielestämme kaikilla opettajilla ja oppijoilla tulee olla iästä ja taitotasosta riippumatta oikeus käyttää sellaisia työkaluja ja harjoittaa sellaisia taitoja, joiden avulla he voivat menestyä ja tehdä oikeita valintoja tulevaisuutensa suhteen.

Sundar Pichai seuraa kolmen koulupukuun pukeutuneen tytön älypuhelimella työskentelyä
Sundar Pichai, Toimitusjohtaja, Google

Tuemme projekteja ja organisaatioita, jotka tuovat oppimismahdollisuuksia kaikkien ulottuville

Google.orgin kautta olemme lahjoittaneet vuodesta 2005 lähtien yli 250 miljoonaa dollaria tasavertaisten koulutusmahdollisuuksien tarjoamiseksi, minkä lisäksi olemme kannustaneet Googlen työntekijöitä tarjoamaan vapaaehtoista asiantuntija-apua. Tavoitteemme on auttaa yhä useampia ihmisiä erityisesti vähäosaisissa yhteisöissä hyödyntämään teknologiaa koulutyöskentelyssä ja muutenkin.

Katso lisätietoja
Kaksi koulupukuun pukeutunutta tyttöä hymyilee tabletin äärellä
Opettaja osoittaa liitutaulua, ja vanhempi mies seisoo vieressä kiinnostuneen näköisenä

Vähäosaisten oppilaitosten ja yhteisöjen tukeminen

Digiloikan onnistuminen vaatii muutakin kuin laitteita ja yhteyksiä. Opettajille on tarjottava mahdollisuuksia koulutukseen, taitojen kehittämiseen ja työkalujen käyttöön, jotta he voivat hyödyntää opetuksessa tehokkaasti teknologiaa ja omaa osaamistaan.

Siksi olemme käynnistäneet dynaamisen oppimisprojektin. Tämä pilottiohjelma on osa jatkuvaa pyrkimystämme varmistaa, että teknologian tarjoamat mahdollisuudet saadaan kaikkien oppilaiden ulottuville. Ohjelma tukee vähäosaisia yhteisöjä teknologisten valmennusohjelmien käyttöönotossa ja laajentamisessa. Dynaamisessa oppimisprojektissa valmentajat työskentelevät läheisesti opettajien kanssa, ja valmentajien avustuksella opettajat voivat tutustua innovatiivisiin teknologiaratkaisuihin ja saavat vinkkejä niiden hyödyntämiseen opetuksessa.

Katso lisätietoja

Teemme koulumatkasta oppimismatkan

Koulutyö edellyttää yhä useammin internetyhteyttä, mutta miljoonilla oppilailla ei kuitenkaan ole yhteyttä käytettävissään kotona.

Teemme yhteistyötä yhdysvaltalaisten koulupiirien kanssa laajentaaksemme Rolling Study Halls ‑hanketta maaseutuyhteisöihin. Hankkeen ansiosta tuhansilla oppilailla on enemmän aikaa oppimiseen kouluajan ulkopuolella. Järjestämme koulubusseihin langattomat yhteydet ja laitteita, ja lapset saavat tarvittaessa myös tukea bussissa työskentelevältä opettajalta.

Katso lisätietoja
Silmälasipäinen oppilas katselee keskittyneesti Chromebook-laittetta koulumatkalla linja-autossa
Teini-ikäinen opiskelija kirjoittaa tietokoneella, ja vieressä istuva opettaja antaa ohjeita

Seuraavan sukupolven varustaminen tulevaisuudessa tarvittavilla taidoilla

Yli 65 prosenttia oppijoista työskentelee tulevaisuudessa työpaikoilla, joita ei ole vielä edes olemassa.¹ Monilla ei kuitenkaan ole mahdollisuuksia kehittää tulevaisuudessa tarvittavia ongelmaratkaisutaitoja ja tietotekniikan perustaitoja.

Annamme avustuksia järjestöille, luomme ohjelmia tietojenkäsittelykoulutuksen saatavuuden parantamiseksi ja autamme tuomaan tietoteknisen ajattelun yhä useampien tyttöjen, naisten ja vähemmistöryhmiin kuuluvien oppilaiden ulottuville. Tavoitteemme on tarjota kaikille oppilaille taidot, joita he tarvitsevat tulevaisuuden suurimmista haasteista selviytymiseen.

Katso lisätietoja

Tuemme koulutusta monilla eri tavoilla

Opetuksen ja oppimisen parantaminen perus- ja keskiasteella

Google tarjoaa perus- ja keskiasteen opettajille ja oppilaille työkaluja ja resursseja luomiseen, yhteiskäyttöön ja tulevaisuudessa tarvittavien digitaitojen kehittämiseen.

Katso lisätietoja

Uusia mahdollisuuksia korkeakouluille

Googlen ratkaisut avaavat uusia ulottuvuuksia yliopistojen ja korkeakoulujen syventävälle tutkimukselle, uraauurtaville keksinnöille ja oppimismahdollisuuksille.

Katso lisätietoja

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.