Opi käyttämään Googlen työkaluja parhaalla mahdollisella tavalla

Harjoittele asiantuntijan avulla

Etsi alueeltasi oma valmentaja tai sertifioitu ammatillisen kehittymisen kumppani, jolta saat henkilökohtaista tai virtuaalista valmennusta ja tukea.

Etsi valmentaja
Teacher Center

Opettajille suunnattu koulutus

Google for Educationin opettajien ohjekeskus on maksuton ja interaktiivinen verkkoalusta, jonka opetussuunnitelma on opettajien opettajille laatima. Sen kurssit tarjoavat uusia oppimismahdollisuuksia kaikentasoisille oppijoille vasta-alkajista kokeneisiin opetusteknologioiden hyödyntäjiin.

Aloita opiskelu

Suorita sertifiointi ja näytä osaamisesi

Liity maailmanlaajuiseen Google-sertifioitujen kouluttajien joukkoon. Voit hankkia sertifioinnin osoitukseksi teknisistä taidoistasi, opetella vertaiskouluttajan taidot ja soveltaa oppimaasi kehittäessäsi luovia ratkaisuja kaikenlaisiin opetustiloihin.

Tutustu Googlen kouluttaja-, valmentaja- ja innovaattorisertifiointeihin opettajien ohjekeskuksessa.

Katso video
Lue lisää

G Suite ‑järjestelmänvalvojille suunnattu koulutus ja sertifiointi

Perusasiat

G Suite Administrator Fundamentals ‑kurssi tarjoaa uusille järjestelmänvalvojille omatoimista tukea. Kurssiin sisältyy tuotekohtaista koulutusta, käytännön harjoituksia ja kertauskokeita.

Aloita koulutus

Virallista osaamisesi

Osoita asiantuntemuksesi Google Cloudin G Suite ‑järjestelmänvalvojan sertifiointikokeella. Suorita sertifiointikoe.

Kehitä ammatillista osaamistasi omassa ympäristössäsi

Etsi alueeltasi oma valmentaja tai sertifioitu ammatillisen kehittymisen kumppani, jolta saat henkilökohtaista valmennusta ja tukea.

Keskustele asiantuntijan kanssa

Google for Education ‑asiantuntijalta saat henkilökohtaista tukea oppilaitokselle sopivan käyttöönottosuunnitelman luomiseen.

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.