Brownin yliopisto luo yhteistyöhön ja itsenäiseen ajatteluun kannustavan yhteisön

Haaste

Brownin yliopiston opiskelijoilla, opettajilla ja muilla henkilökunnan jäsenillä ei ollut yhtenäistä ja tehokasta viestintäjärjestelmää, ja kullakin sähköpostitilillä oli vain 200 Mt tallennustilaa. Sähköpostitilien käyttäjien oli jatkuvasti tehtävä tilaa postilaatikoihinsa ja poistettava suuria liitetiedostoja. Yliopiston omaan sähköpostipalvelimeen olisi tarvittu kallis päivitys. Lisäksi tarvittiin koko yhteisön kattava helppokäyttöinen yhteistyöväline ideoiden jakamiseen ja projektien parissa työskentelyyn.

"En edes muista, miten tiimien välinen yhteistyö onnistui ennen Googlea."

Hong Chau, koulutussuunnittelija, Brownin yliopisto

Ratkaisu

G Suiten myötä koulu sai käyttöönsä saumattoman järjestelmän, joka sisältää sähköpostin, yhteistyövälineet, runsaasti tallennustilaa, tietoturvasuojan, helppokäyttöisen sisäisen vianetsinnän sekä säännölliset ominaisuuksien päivitykset. Viiden vuoden aikana koulu säästi vuosittain yli 800 000 dollaria. Lisäksi koulu säästi miljoonia dollareita palvelimen päivityskustannuksissa. Valmistuttuaan opiskelijat voivat ottaa sähköpostinsa, kalenterinsa ja tiedostonsa mukaansa, joten heillä säilyy kiinteämpi yhteys yliopistoon.

Organisaatioprofiili

Brownin yliopisto perustettiin vuonna 1764 Providencessa, Rhode Islandin osavaltiossa, ja se on Yhdysvaltojen seitsemänneksi vanhin korkeakoulu. Yliopisto on tunnettu avoimesta opetussuunnitelmastaan, joka kannustaa opiskelijoita luomaan itselleen räätälöidyn tutkinnon omien kiinnostustensa perusteella.

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.