Työkaluja kaikenkokoisille opetusryhmille ja budjeteille

Tekniikka muuttaa käsitystä siitä, mikä on mahdollista kouluissa, ja mahdollistaa innovatiiviset ratkaisut oppimisen esteiden purkamiseen. Voit tuoda tekniikan voiman opetustilaan helposti laite-, sovellus- ja resurssipaketillamme.

A dell Chromebook

Edistä oppimista Chromebookien avulla

Chromebookit ovat joustavia laitteita, jotka soveltuvat täydellisesti yhteiseen ja 1:1-ohjelmien käyttöön ja joissa dynaaminen sisältö ja G Suite on sisäänrakennettuna. Chromebookien käyttö ja hallinnointi on helppoa.

Tutustu Chromebookeihin

Tue yhteistyötä G Suite for Educationin avulla

Tue yhteistyötä G Suite for Educationin avulla

70 miljoonaa opettajaa ja oppilasta käyttää G Suite for Educationin ilmaisia, turvallisia tuottavuustyökaluja. Gmail, Google Docs ja muut suositut työkalut tekevät oppilaiden ja opettajien yhteistyöstä helppoa.

Tutustu g suiteen

Säästä aikaa ja pysy tehtäviesi tasalla Google Classroomin avulla

Säästä aikaa ja pysy tehtäviesi tasalla Google Classroomin avulla

Google Classroom toimii komentokeskuksenasi. Luo kursseja, jaa tehtäviä ja lähetä palautetta – tämä kaikki onnistuu samasta paikasta helposti, nopeasti ja paperittomasti.

Tietoja Google Classroomista

Innosta oppilaita digitaalisten työkalujen avulla

Innosta oppilaita digitaalisten työkalujen avulla

Digitaalisten työkalujen avulla opettajat voivat kasvattaa oppilaistaan vastuullisia digitaalisia kansalaisia, maailman tutkijoita ja kunnianhimoisia tekijöitä. Opetuskäytössä suosittujen yleisten työkalujen kokoelmat ovat saatavilla alennettuun hintaan, ja ne sisältävät ohjelmistoja mm. videoiden ja podcastien luomiseen sekä koodaamiseen. Voit myös käyttää maksuttomia sovelluksia, kuten Google Earth, WeVideo ja Google-haku.

Tutustu digitaalisiin työkaluihin

Tarinoita vaikutuksista

Kuinka tekniikan vaikutusta opetukseen ja oppimiseen mitataan? Tutustu Evergreen Education Groupin 16 kuukautta kestäneen tutkimuksen tuloksiin, jossa sekä opettajat, oppilaat että järjestelmänvalvojat kertovat Google for Education ‑työkalujen käytön onnistumisesta.

Näytä kaikki tarinat

Tietojenkäsittelyn opetuksen resurssit

Tarjoamme työkalut ja tuotteet, joilla voit tuoda tekniikkaperustaisen oppimisen opetustiloihin.

Tutustu tietojenkäsittelyn opetusta edistävään työhömme

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.