Rolling Study Halls

Rolling Study Halls ‑hanke tarjoaa oppilaille lisää aikaa oppimiselle luokkahuoneen ulkopuolella eri puolilla Yhdysvaltoja järjestämällä koulubusseihin Wi-Fin, laitteita ja opettajan tukea.

Teemme koulumatkasta oppimismatkan

Opettajat antavat yhä useammin kotitehtäviä, jotka edellyttävät internetyhteyttä, mutta miljoonilla oppilailla ei ole vieläkään yhteyttä kotona. Tämä niin kutsuttu läksykuilu vaikuttaa varsinkin matalan tulotason perheistä tuleviin oppilaisiin, ja internetyhteyden puuttuminen on erityisen ongelmallista syrjäisillä ja harvaan asutuilla alueilla, missä pitkät bussimatkat vaikeuttavat tilannetta entisestään.

Pohjois- ja Etelä-Carolinassa järjestetyt pilottihankkeet johtivat lupaavalta vaikuttavaan lukutaidon ja matematiikan taitojen sekä digitaalisen osaamisen kehitykseen. Niinpä laajennamme Rolling Study Halls ‑hanketta 16:lla, enimmäkseen harvaan asuttujen alueiden koulupiirillä, joissa opiskelee tuhansia oppilaita.

A kid sitting on the bench of a school bus, works on his laptop.

Saatavuuden laajentaminen

Hankkeeseen osallistuvat koulupiirit saavat Wi-Fi-mobiilireitittimiä, mobiilidatapaketteja ja laitteita, joiden avulla niiden koulubussit voidaan muuttaa liikkuviksi oppimistiloiksi.

A man and a woman sitting on a bench inside a school bus working on a laptop.

Tuen laajentaminen

Tekniikan lisäksi busseissa on opettaja, joka voi tarjota apua kotitehtävien tekoon ja digitaalisten toimintojen käyttöön.

A number of school buses lined up in a parking lot.

Laajennamme toimintaa yhteisöissä

Tutkimme yhdessä paikallishallintojen kanssa, miten internetyhteys tuotaisiin muidenkin kuin koulun oppilaiden saataville Rolling Study Halls ‑hankkeen avulla.

Ohjelman tukijat

Kiitos tilauksesta!

Kerro meille enemmän kiinnostuksen kohteistasi.